Post by scarmapliacohamp on Feb 5, 2022 4:14:03 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פרימוג'ים רבים לפרוץ ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
מאד כיף, ויפה מאד.
הורד X אייביס פיינט (ibis Paint X) 9.2.3 APK אנדרואיד - APKFlame
אני אוהב את זה, זה כל כך מרגיע. אבל הדבר היחיד שהלוואי שיכולתי לעשות הוא לשתף את אפליקציית הצבע לפי מספר בכמה מכשירים.
Paint by Number Coloring Games Board nkna
אני מאוד אוהב את האפליקציה הזו כבר כמה שנים. אני מתעצבן יותר לאחרונה כי זה ממשיך לאפס את התמונות שלי כשאני כמעט מסיים. אני עושה את זה כדי להירגע אבל זה סופר מעצבן שנותרו 1-2 צבעים ו-BAM התמונה ריקה
משחק נהדר ❤👍👍
Maling etter nummerfargespill Brettspill out
נהדרת. אני מאוד מקווה להנות מהעידכון.
האפליקציה הכי טובה להוריד בטלפון שלי כדיי
Turbo LAN · 1. ONE CLICK TURBO. התאם את עדיפות שידור הרשת בלחיצה אחת! · 2. זיהוי אוטומטי של רשימת משחקים. Turbo Lan יאתר כל משחק במערכת ויוסיף לרשימה באופן
התמונות ב-PBN ממש טובות. האנימציה אפילו יותר טובה. הבעיה: אף אחד לא רואה את האנימציה לפני שהסרטון מנותק אם הוא מוצג... זה אני שונא והופך את האפליקציה לחסרת תועלת עבורי. קניית המנוי לא עוזרת, עשיתי את זה, וזה עדיין מתנתק. אתה תראה רק את הפרסומת שלהם - PBN, Google/Apple. האפליקציה הזו לא טובה יותר מהאחרות שאין להן אנימציה.
אני אוהב את המשחק הזה שהוא כל כך כיף הצבע הכי טוב לפי מספר שראיתי, אבל אני נותן לו 4 כוכבים כי (אני יודע שאנשים לא יסכימו) הייתי רוצה קצת אמנות פרוותית. אני לא מוצא שום דבר ואני באמת אודה אם תוכל לעזור לי, חוץ מזה אין לי שום בעיות אני אוהב את המשחק הזה אבל בבקשה פרסם קצת אמנות פרוותית -השכונה הידידותית שלך פרוותית עריכה: סליחה שזה ארוך. עריכה 2: ובבקשה תעשו אותם מתאימים אני לא רוצה שום דבר רע כי אני יודע שגם ילדים משתמשים באפליקציה הזו.
אני אוהב את המשחק הזה מאוד, אחד ממשחקי "צבע לפי מספר" הטובים ביותר שקיימים. הסיבה שבגללה אני נותן לו רק 4 כוכבים היא כי כדי להיפטר מ'סימן מים' על התמונה שלך, אתה צריך לצפות במודעה של 30 שניות. זה די מגוחך מבחינתי. לפני שהעדכון עבור 'סימני מים' הופיע, זה היה מקבל ממני 5 כוכבים. חוץ מזה, אין שום דבר רע במשחק הזה. אני אוהב איך כמה תמונות מיוחדות ואיך אתה מקבל רמזים, לא רק לצפות במודעה בשביל זה. אוהב את המשחק הזה!
Ζωγραφική ανά Αριθμό Χρώμα Επιτραπέζια παιχνίδια axci
אני אוהב לצבוע, אני מעדיף יותר תמונות מסוג חווה עם אסמים ובעלי חיים. אני חושב שאתם צריכים להסתכל על הפיכת האפליקציה למעניינת יותר על ידי תשלום דולרים לכל תמונה גמורה.
זו אפליקציה ממש גרועה כי איבדתי את כל הנתונים שלי שעבדתי עליהם קשה, בנוסף חזרתי להסתכל על התמונות שלי והדבר הבא שאתה יודע הוא שכל התמונות שלי שציירתי נמחקו והתחלתי לבכות במשך כשעה כי התמונות היו ממש יפות אני אתבע את האפליקציה הזו
Arboretum is a strategy card game for 2-4 players, aged 10 and up, ... each color has cards numbered 1 through 8, and the number of colors used depends on
👍🏻
פעם אהבתי את האפליקציה הזו - הועלתה מחדש לאחרונה ועכשיו כשאני בוחר תמונה לצבע המסך מהבהב פנימה ומחוץ לאפליקציה - לא יכול לעשות בה שום דבר. אני מאוד אוהב את האפליקציה הזו אז אני בטוח שזו בעיית עדכון או באג. מקווה שזה יתוקן בקרוב.
תמונות נחמדות אבל הן לא מאפשרות לך לקבל את מנוי המכירה אם עשית את זה בעבר. וואו זה נחמד. חג מולד שמח.
כיף וממליצה אבל אני לא אוהבת את הפרסומות
Endless Fables 2: Frozen Path ผจญภัย ljd
הרבה תמונות וגם באיכות טובה. אוהב את התכונה, לאחר סיום תמונה, שגורמת לך להחליק למעלה לתמונות דומות.
نتالبيسش
Paint by Number Coloring Games બોર્ડ xms
יפה ומרגיעה אבל בלי להעליב זה קצת משעמם
כיף מאוד
אני חושב שזו אפליקציה מגניבה. יש כמה פרסומות ממש ארוכות אבל אם תעברו את זה זה אפילו מאתגר. אני אוהב.
לרוב הציורים זה לא יכול להיכנס
זאת אחלה של אפליקציה מרגיעה ועובדה מאוד מכורה למשחק
בסט
שמתי לב שיש תמונות מונפשות לאחרים. האפליקציה שלי מעודכנת ואין לי את התמונות המונפשות המיוחדות האלה. כמו כן, זה פשוט ממשיך להתרסק. זה אפילו לא יישאר פתוח במשך 3 שניות עכשיו. ניקיתי את המטמון, הכרחתי להפסיק ואפילו אתחלתי את הטלפון שלי. פשוט ממשיך לקרות. אני אוהב את האפליקציה הזו וזה הצבע האהוב עליי לפי מספר. אבל זה מכעיס שזה ממשיך להתרסק ושאני לא מקבל את כל התמונות המיוחדות כמו אחרים.
יחזיר כוכבים ברגע שזה יתוקן שוב. שלחתי איתכם אימייל אותו הדבר קורה שילמתי 6.99 כדי לפתוח מודעות ותמונות וידאו ועכשיו שוב אני מתבקש לצפות בפרסומת או לשלם 10 אבני חן עבור תמונות וידאו ויש לי מודעות קופצות כל הזמן רק שהפעם אתם נותנים אני התרוצצתי על תיקון בפעם הקודמת רק לקח לי להגיד משהו ותיקנת את זה ונתת אבני חן לאי נוחות מה שונה הפעם
זה עתה התחלתי את האפליקציה הזו ועד כה היא נראית טוב אבל אני חושב שזה פשוט נראה מוקדם מדי לדרג. אני מקווה שהיא תמשיך להיות טובה.😋 כן אני עדיין צובע ונהנה מזה. תודה.
משחק כיפי מאוג
ענכרזגילקו חיי😚😁😷😽💂?😈😍😽
ממכר וכיפי
השוואה בין וויקס, לייבסיטי לוורדפרס וג'ומלה - אתר ממון
אני צריחה להיקנס להפליציה אחרת וזה ממש מאצבן!!!!!
אפליקציייה מהממת
אהבתי את התוכנית הזו עד שהעדכון האחרון התחיל להיתקל בה בבעיות וקפואות. אז הסרתי אותו ואז היה לי קשה למצוא אותו בגלל השינוי בסמל. סוף סוף מצא אותו והתקינו אותו מחדש. עכשיו כל תמונה שכבר צבעתי נעלמה. מה שאני מניח שיהיה בסדר חוץ מזה שצבעתי כל תמונה חוץ מאלה שיצאו מדי יום והיו לי יומיים או שלושה שווה לצבוע. עבדתי עליהם כשהתחלתי להיתקל בבעיות. איך אני משיג את התמונות שלי.
בסדר
בב
זה משחק טוב ויש בו ציורים יפים
צבעים יפים שקל למלא מספרים. מרגיע 1.18.21. אמנם לא צריך כישורים יוצאי דופן כדי לצבוע את התמונות האלה, אבל היופי העצום של הצבעים כשהם ממלאים שווה אפילו את הפרסומות...
Paint by Number Coloring Games Deskové ttg
אחלה שבעולם!
נחמד בהתחלה אחר כך משעמם
תמונות הפאזל אינן תקינות לאחר הצבעוניות. מה המטרה לעשות אותם אם אתה לא יכול לראות את התמונה המלאה כשתסיים.
טיפות צביעה (ואת חייבת להמשיך ולהתחיל שוב ושוב; ואם יתמזל מזלך אולי תוכל לסיים את התמונה לפני שהיא תרד ותצטרך להתחיל לצבוע מחדש)!!!!