Post by scarmapliacohamp on Feb 5, 2022 4:38:22 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vir napak za goljufanje kode ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
No, mislim, da lahko tej igri rečem veliko dobrih stvari, vendar jih dajem le nekaj, priporočam to igro, ker je veliko stvari, ki jih lahko počnete, ne samo kuhate, ampak lahko tudi odprete in kostumirate svojo restavracijo in to različico ima novo mesto, ki je trg in zabavno je, da boste tam nadgradili svojo trgovino! Drugič, lahko skuhate tudi veliko različnih stvari, ki niso tako kot zadnja različica, in nazadnje je na igralnem trgu veliko dejavnosti in zabavnih mini iger... hvala za to lepo igro❤
preveč se dogaja. mislil sem, da bo preprosto OG kuharska igra kot na DS, zdaj pa je tu restavracija in kmetovanje tudi toliko oglasov je. tudi grafika je grozna, povzročala me je preglavice. iskreno, če bi lahko dal 0 zvezdic, bi jo dal. niti 1 zvezdice si ne zasluži
Cooking Mama: Let's cook! სასწავლო arbs
Cooking Mama: Let's cook! Náučné kfk
Jaz moram odšteti nekaj točk, ker mame ne moreš utihniti in ti pošilja obvestila vsakih 5 sekund
Zdaj res sovražim, da je veliko drugačen in lažji ter zabaven za igranje. Ni mi več všeč, ker je preveč novih stvari, ki jih je res težko razumeti in tudi nima več vibe, da bi nekoč in je bilo preveč posodobitev in igre nisem igral, zdaj pa, ko se vrnem, da igram igro, mi ni več všeč zaradi sprememb meni osebno všeč neposodobljena različica
Tako zelo obožujem to igro! Toliko je za kuhati!! Prav tako je kul in zabavno, ko lahko skuhaš hrano za svojo restavracijo in vse opremiš! Prav tako so mi všeč dejavnosti, ki jih dodate, tako da igra ni samo igra kuhanja! Ta igra je neverjetna! Všeč mi je tudi, kjer ti ni treba drsiti navzdol, ko stvari režeš, le tapkati moraš! Omogoča veliko lažjo in zabavno igro! Všeč mi je vse o igri! Všeč so mi tudi tiste malenkosti, ki jih daš potem, ko popijemo jed, ko te zmanjka
Kako naj premagaš časovnik, ko ti igra ne dovoli? Poskušaš meso hitro zmleti in ročaj odpade z mlinčka.... resno? Zelo Zelo razočaran! Ni treba posebej poudarjati, da odstranjujem.
Hotel Transylvania Adventures Äventyr pfu
To je odlična igra, dobra grafika, super kontrole, lepi obroki, a enega od njih je nekoliko težko narediti. To je obrok afriškega piščanca. Najprej ga skuhate, nato skuhate in nato spečete?? Sem bil kot "resno??".
dobra igra, vendar pogrešam staro, ki mi je dajala dve zvezdici, tudi če sem vsaj malo zajebal pri procesu.. igra je bila včasih zlovešča, zato je bila zabavna
To je zelo dobra igra in včasih se mi zdi, da je dolgočasna, vendar je dobra samo sekljanje in kuhanje 😄
Obdržal bi ga, če ne bi bilo treba tolikokrat gledati oglas, da bi zaslužil.
To je nemogoče igrati. Igra neželeno pošilja na zaslon toliko stvari, da ne vem, kaj za vraga se dogaja. To je zanič, ker je dejanski del kuhanja dokaj zabaven, toda razumevanje 90 % smeti, ki se dogaja po vsem zaslonu, je glavobol.
Tudi po nakupu VSEH nakupov v aplikaciji za mojega malega sina ga igra še vedno sili, da ves čas gleda oglase z zavajajočimi, utripajočimi, velikimi gumbi »pritisni sem«. To je prevara proti majhnim otrokom!
Bilo je zelo zabavno igrati, vendar so drugi recepti potrebovali podatke, vendar je v redu, vsaj jaz sem užival, uporabljam mamin cp, tako da...
To je zabavna igra za vse, ki si želijo ali potrebujejo zabavo za nekaj časa. Igra je brez povezave in jo lahko igrate kadarkoli, ko vam je dolgčas. Torej je to res dobra igra za otroke/najstnike/odrasle? menda 😆. Igra teče precej gladko in se tudi ne zruši. No, na splošno tej igri dajem 5 zvezdic bc. Bilo mi je prijetno igrati to, ko ne morem igrati spletnih iger ali v prostem času! Tudi ta igra ima nekaj mojih trenutkov iz otroštva 😁🙂👍
Oglasi so nadležni. Plus vmesnik je .... uf. Vse se premika, moti.
V igri je težko krmariti in ko sem prvič odprl aplikacijo, nisem mogel narediti ničesar zase in je samo nered
To igro sem že igral in bila je prav neverjetna!😊 Ta igra je tako dobra. Počutim se, kot da znam kuhati. (V resničnem življenju sem grozen.) In ko sem ga prvič igral, sem imel zelo nizke meje. Ta igra je tudi zelo prijazna do družine in če je še niste prenesli, mislim, da bi jo morali. Hvala, ker ste to prebrali in želim vam čudovit dan.😇
Odlična igra, oboževal sem jo že od otroštva, vendar ti RESNIČNO potiskajo oglase v obraz in na zaslonu se ob prvem zagonu pojavi veliko stvari, kar je precej zmedeno in napenjanje za oči. Poleg tega igranje ni tako slabo.
Tako kot igra, ki sem jo igral na DS! Edina težava je, da se izklopi, ko nekaj ur voljno gledate oglase ali igrate igre. Včasih so kontrole izbirčne in povzročijo, da med izzivi izgubite čas.
o moj bog, grafična zasnova je grozna, žal mi je, ampak ne in je jasen denar, vendar na srečo ni pojavnih oken, nisem imel pojma, kaj se dogaja, samo ne igra zame, samo igranje je mehh, res ne moreš razumeti narobe čeprav
Spomnim se, ko sem pred časom prvič igral to igro, zdaj ima malo preveč elementov in vsi se ti približajo skoraj istočasno, tako da sem zdaj obtičal z zmedeno igro, ki povzroča glavobole, ker je tam toliko mi je naenkrat priteklo, če bi bilo zastavljeno, da je bolj poenostavljeno in manj bombardira, bom poskusil še enkrat, a je odlična igra.
je bilo dobro, vendar je bilo veliko čakanja, da se stvari naložijo, tudi igra je bila preprosto zanič
Ta igra mi je zelo všeč, rad pomagam mamici kuhati in rad pomagam očetu kuhati
Igra je videti tako zabavna, a vsakič, ko vstopim, zapusti, prosim, popravite to
ko sem ga prenesel prej, je bil odličen, zato sem mu dal 2 zvezdici, zdaj pa ga niti ne morem prenesti in imam wifi, samo piše prenos čaka in tako je že eno uro, veš kaj mu dajem eno zvezdico zdaj, ker je to zelo nadležno 😠 in povprečno.
Ta igra je bila tako odlična, ko sem prvič začel, potem sem ugotovil, da morate plačati za druge recepte. Želim si, da ne vključite plačila za druge recepte.
Večji del te igre je ena od tistih sim za upravljanje kavarne, kjer v bistvu samo tapnete po zaslonu, da ljudem vzamete hrano, poberete njihovo posodo, posadite naslednje ljudi, ponovite. To sem prenesel, ker mi je bila včasih všeč igra DS in ta je komaj kaj podobnega. Deli za kuhanje so zelo neumni in ne delujejo pravilno in kot sem rekel, je 90 % igre samo simulacija kavarne. Dolgočasen je in morda tudi ne kuhanje mame
Obtičal na stopnji 10. Ko dosežem stopnjo 10, ostanem na isti ravni. Zdi se, da je to najvišja raven, ki jo je mogoče doseči. Preko te ravni ni izboljšanja. Poleg tega mi daje največ 60 veselih obrokov, čeprav sem zaslužil več, kot je potrebno, da to dobim. Upam, da bo ta igra kmalu ponudila nekaj novega, preden mi postane dolgčas.
Resnično obožujem to igro, zato dajem dobro oceno, ker rad kuham in je vsa grafika lepa! Nič ni narobe ali kakršne koli težave, zato vam priporočam to in to me kot vedno spominja na mojo mamo🦋✨ Dober dan>33
Res lepa igra. Občasni oglasi, vendar je večina povsem neobvezna. V igri tudi veliko za početi! Škoda je, da morate kupiti nekaj receptov.
zdi se kot farsa za grabljenje denarja. Všeč so mi bile moje igre ds in plačal bi za enkratno igro. to je preveč zapleteno, kmetije itd. ni bolj dolgočasno. vse kaže na to, da bi za to aplikacijo porabili več denarja.
Vedno je bila moja najljubša kuharska igra. Spomnim se na nintendo ds. Kupil sem stvari za to aplikacijsko igro in običajno ne opravim celotne mikro transakcije. Kuhanje mame pa je druga zgodba. Vstrajaj.
Za tako dobro igro je res impresivno, da sem ocenil tri zvezdice. Stvar je v tem, da si resnično želim, da bi, ko kuhaš, želel, da bi bilo tako, da bi radi sestavljali svoje recepte in jih radi prodajali ljudem in podobno. Zdaj bi bilo to super.
Zabavno za nekaj časa, vendar morate porabiti pravi denar, če želite kuhati več kot 6 različnih receptov
Všeč mi je bilo! Animacije so bile zelo gladke~ in grafika igre je bila zelo dobra to je tudi zelo zasvojenost in tudi dobra igra za igranje, ko le ležiš doma odlično!!!!
Iskreno imam raje igre 3DS, zagotovo ima ta igra več receptov, vendar vam vsaj ni treba plačati s pravim denarjem in brez oglasov.
Zelo luštna igra, vendar mi ne dovoli vstopiti v trgovino z recepti, samo vedno prikazuje sporočilo o napaki
Ok, kot da lahko to prenesete, medtem ko nimate wifi-ja na potovanju itd., vendar sem utrujen od kuhanja, a vseeno mi je všeč ta igra, kul je da, strinjam se z igro. Hvala, ker ste prebrali tako daleč...
igra mi je zelo všeč, vendar mi ni dala dovolj časa na prenosniku, tako sem se trudil, da bi jo prerezal, ko sem jo končal z luščenjem. ampak moja miška tukaj je takoooo trda, da ječmena ne znam niti rezati. da ne bom nesramen. Všeč mi je ta igra, samo se jezim, ko nimam dovolj časa kot vedno. ampak ta igra, ki si jo naredil, je dobra. da omenim, da sem samo na očetovem računu. večina oseb mi ne verjame, ko rečem, da je to samo njegova slika, ampak jaz govorim resnico, srry, če sem to rekel ... preprosto mi ni všeč, ko ljudje mislijo, da moj oče to govori. vseeno ty za branje tega, če ste.
Všeč mi je ta igra, ker nam dajejo čas kot 1 minuto in jo moramo dokončati, nato pa se bo naša hitrost povečala. Zato vas vse prosim, da prenesete to igro in vsi povečajte svojo hitrost in lahko poskusimo hrano, ki jo pripravljamo v igri, nato pa jo poskusite doma, dobite tudi nove jedi doma
Nikoli se nisem ukvarjal s kuhanjem samo s kmetijstvom. Hotel sem kuhati, ne pobirati sestavin
Starostna ocena je kljubovalno pravilna, ker je zelo otroška, obstajajo tudi morda zvočni učinki, ribe je skoraj nemogoče uloviti in ko mešate rumenjak in morate dodati prah, ga vedno manjka in dajte znak za kuhanje, je to zagotovo pravilno za 3+