Post by fobasguiressscor on Feb 18, 2022 9:48:34 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju kulda ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
Liiga palju reklaame
See mäng on hea, kuid sellel on mõningaid probleeme 1. nimi tundub imelik 2. kui sa saad viimase relva See läheb igavaks, välja arvatud juhul, kui tahad maksta, kuid kokkuvõttes on kõik korras
Pole lõbus, relvade avamiseks peate vaatama reklaame, kuid reklaaminupp ei laadita! See käib ringiga kinni ja see on tüütu. Halb mäng. Etapid on mahedad ja korduvad.
See mäng on suurepärane, kuid on tõsi, et see mängib uuesti samal tasemel.
Hea mäng, aga mu laps näeb pidevalt reklaame, mis küsivad: "Miks ma AF-i katki läksin?"
Mäng tekitab minus kogu aeg huvi ja ei viitsi
NERF Epic Pranks! Akció xoi
see mäng on kohutav, sellel on palju reklaame, ma ei saa sellest mängust läbi ilma, et see mind reklaamide pärast vihale paneks ja see külmub ka see mäng, kus sa pead maksma reklaamide puudumise eest ja see lööb mind mängust välja, palun ära mängi seda mängu see KOHUTAV.
Üldiselt...Meh. Palju reklaame, mis võivad ilmuda igal tasemel või igal teisel tasemel. Väga vähe kontrolli automaatse sihiga ja mis mitte. Ausalt öeldes ootaks lihtsalt paremat NERFi mängu. XD
Mäng on ok. See on tõesti lõbus, kuid kui ma vaatan esimest kahte videot esimese kingituse jaoks ja pärast seda, ei saa ma ühtegi videot vaadata. Palun parandage see.
Milline loll mängumehaanika. Kui avate relva, peate reklaame vaatama? Kui ebaviisakas ja mis on halvim? Uhh tere mäng Ma ei saa ühtegi reklaami mängida, kuigi mu andmed on tugevalt lollid
Mäng on lõbus ... tõesti lihtne, kuid iga taseme lõpus ei pääse auhindadele juurde ... pidevalt puhverdatakse?? Sorteeri see ja see on korralik mäng. Tahtsin osta reklaami ülekoormuse vähendamiseks, kuid tõrke tõttu jätan selle vahele.
See oli natuke tüütu, kuid ma harjusin sellega ära, et mu vend on närv. Tal on 23 eliiti, rivaalitsevaid püssi ja snaipriid.
Liiga palju reklaame... ei saa mänge mängida. Sellepärast desinstallin selle rakenduse.
See mäng on niiiii lõbus, nagu ma laadisin mängu alla ja mul pole see nii lihtne ja lõbus, isegi mitte palju lisandeid, jätkake samas vaimus😁😍
... com.autodesk.ios.autodesk360 Bol tok Hack togl hk Super juice the king of ... + + Приьворица быть менеджером банка Clash of walpath Nerf epic pranks Ice
Rumal mäng, kus pole oskusi, kuid on palju reklaame. Võimatu lahti saada.
Kunagi hea, ma mõtlen, et ma mängisin seda tõesti väga tõesti väga head mängu ja see muutis mu naist, kui ta puhkusel on ja ma tahaksin pühade ajal vaadata $1000000
Larva Heroes: Lavengers Aksiyon uzws
Varem oli see tore mäng. Kuni kinkekarbid" ja lisamüntide videod hakkasid puhverdama või ei avane üldse. See on üks peamisi põhjusi, miks langetasin oma mängu üldhinnet neljalt ühele tärnile.
Kas ma saan kõik oma asjad tagasi, palun, mul oli minipüss ja vesipüstol, kutid, te lähtestate iga asja ja see on loll😡😡😡😭
S6 aktiivne ja olen olnud hommikul käisin ja 📱 numbril
Palju reklaame, aga ma saan aru selle rumala ülemaailmse pandeemia (koroona) tõttu
NERF Epic Pranks! پرتحرک ovc
Kõigi aegade halvim mäng, mida relva ostmiseks peate vaatama reklaami
Liiga palju reklaame ja vajab raskemaid tasemeid
See mäng on sõna otseses mõttes prügi, sest ma mängisin, siis tahtsin uuesti mängida ja see kustutas kõik mu edusammud ilma põhjuseta ja nii sain oma edusammud tagasi kõigi tegelaste ja kõigi tasuta lõhkajatega ning see lihtsalt kustutas mu edusammud uuesti ilma põhjuseta see mäng on prügikas ja see on nõme ära installi seda rumalat mängu see on sinu aja raiskamine usu mind ma ei installi seda enam kunagi
See on nii lahe, kuid kui ma proovin relva avada, ei lase see mul seda nõuda
NERF Epic Pranks! – Rakendused Google Plays
See on hea, kuid ma võin kõik relvad kokku korjata ja kui ma proovin poest teha, siis see ei tööta, on see koormus lihtne.
Saaks hakkama vähemate vigade ja reklaamidega ning parema graafikaga
Hämmastav, ma tõesti armastan seda mängu, ma soovin, et seal oleks skanner, et saaksite mängus oma nerfi relvi skannida ja kogutud müntidega rohkem asju osta, välja arvatud see, et see on fantastiline ja väga hea mäng, proovige seda nüüd, et saaksite tulistada
Mis on pank
See mäng on lõbus, kuid lihtne ja mõnikord on raske, mõne inimese alla viimine võtab kaua aega, mõnikord on see keeruline
The NERF battle is ON! Can you Tag everyone without being Caught? Grab your Nerf Blaster and Prank 'em all! BECOME THE BEST PRANKSTER!
Liiga lihtne. Ja liiga palju reklaame.
NERF Epic Pranks! Akcja uam
See mäng on suurepärane, seal on mõned vead, kuid see on suurepärane 👍👌😀