Post by fobasguiressscor on Feb 18, 2022 9:51:36 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz hamısını aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Rəyimə cavab verəndə xoşbəxt idim, amma indi dəli oldum. Yeni yeniləmə bəzi qəzaları və başqa şeyləri düzəltdiyini söylədi, lakin niyə daha da pisləşmiş kimi görünür? Bu proqram üçün discord serverinə getməyə çalışdım, lakin dəvət etibarsızdır və serveri tapa bilmirəm. Yeni yeniləmədən əvvəl heç bir problemim olmayıb, amma indi saatlarla işlədiyim plaginlərim silahla əlaqəli plaginlərdən başqa heç işləmir. Niyə? Xüsusi status plaginləri belə işləmir. Bu məyusluqdan qurtardım
Mən bu oyunu çox sevirəm, amma telefonum xarab olduğundan, yeni telefon əldə etdikdən sonra yenisini aldım, proqramı yenidən quraşdırdım, amma hər dəfə yükləməyə çalışdığımda xarab olur və hər dəfə yükləməyə çalışanda bezdirici olur, xahiş edirəm bunu düzəldin.
Bu oyunu çox bəyənirəm, sadəcə olaraq, sənətkarlıq o qədər çətindir ki, indi onlar köhnə sənətkarlığı geri qaytarmalıdırlar, çünki bu oyun o qədər pisdir ki, mən artıq bir hovuz və ya almaz zirehini necə düzəldəcəyimi belə bilmirəm və onlar da olmalıdır. belə ki, siz öz hesabınızsınız və ya daxil olmaq daha asandır və onlar insanları təpikləməyi və insanları qara siyahıya salmağı da qadağan etməlidirlər, çünki bəzən bu belə olmur və qalereyadakı oyunların yarısını siliblər.
Ümid edirəm ki, tərtibatçılar xarici nəzarətçiləri dəstəkləyəcəklər.
3 ulduz verməyimin səbəbi gecikmə və idarəetmələrin çox axmaq olmasıdır. Mən Maşın emalatxanası ilə bir avtomobil düzəldəndə və onu idarəetmə vasitələrimlə hərəkət etdirəndə (sağ tərəfə gedirdim) o, sadəcə sola gedir. Və ingilis oyunçular çox deyildi. Deyərdim ki, Yapon, Çin və ya Hind var. Birdən onlarla oynadım amma dilini başa düşmürəm...🤨
Yeni yeniləməyə nifrət edirəm, amma alətləri bəyənirəm.
Əvvəllər əyləncəli və sərin idi. Amma indi daha çətindir və həqiqətən də bərbaddır. Bir çox problemi var, avtomatik saxlama dəhşətlidir, mən PC-də qabaqcıl World oynayırdım, sonra işıqlar sönəndə, Dünyamı yenidən açdım və başqa bir toxumda idi!!! Bu oyun ən yaxşısı idi və indi hər şeydən pisdir.
Arzu edirəm ki, sizə kömək etmək və müdafiə etmək üçün qolemlər və ya qar adamları ola bilər
Aşağıdakı şikayətlərə görə bu oyuna çox nifrət edirəm: 1) Bu oyun mənə nə edəcəyimi söyləmədi və alətlər qutusu düzəltməyi söylədi. Nə edəcəyimi bilmirdim. Mən çox qarışıq idim. 2) Koordinatlar işləməyəcək. 3) Canavarlar çox narahat edir. 4) Taxta düymə işləmir. 5) zəhmətlə bir oyun etsəniz, işləməyəcək.
Mən bu oyunu sevirəm və minecraft-a bənzəməsə də, yaxşıdır, amma əsas odur ki, hər gün minikoinlər əldə edə bilsəm də, oyununuzu bəyənirəm👍❤🤣😄
-Şəxsi hazırlanmış avtomobil (təyyarələr/avtomobillər) artıq işləmir. -Ərazi redaktoruna kopyalayın/yapışdırın artıq işləmir. -oynamaq üçün onlayn olmalısınız (oflayn artıq işləmir) -Ən yeni təbiət blokları (mis, rune, titan və s.) dev/redaktə rejimində tətbiq edilmir. -yeni yeniləmə bir çox səhvlərlə doludur. Oyunu yeniləməkdən çəkinməyə başladığım üçün yeni yeniləmənin nəzərdən keçirilməsini qeyd etmək olmaz 3 ulduzu keçmir. Hər dəfə yeniləmə üçün bildiriş görəndə və həmişə "bəzi səhvləri və problemləri düzəldin" deyir.
WiFi bağlantım əladır, amma niyə oyunda o, geridə qalır və bəzən xəritənin altında kürü tökürəm və oyunu yenidən başlatmağa davam etməliyəm, hətta blokları qıra bilmirəm
Hey, bu oyunu xoşlayıram. Amma mən bütün maddələr Kilidli haqqında belə az şikayət var? MƏN NECƏ GÖZƏL BİR DÜNYANI QİLİFLİ OLSA BELƏ GÖZƏL EDİRƏM? Gördüm ki, hamı deməyə haqlı olan real Pul valyutasından şikayətlənir. Bu oyun ƏŞYALARI QAZANMAQ ÜÇÜN DAHA ÇOX ÖDƏNİR VƏ GÖMRÜKLƏRİ HƏQİQƏTİNƏ YÜKSƏK BAHALI BRİLYANTLAR VAR. HƏTTA ÇİRKİN Olsa belə, Xarakterlərimə Necə Baxıram? Bununla belə, əladır, lakin YENİLƏNMƏLİ VƏ QİYMƏTİ AŞAĞI DƏYƏNƏYƏ DƏYİŞTİRMƏK lazımdır VƏ ƏŞYALAR PULSUZ OLACAQ. UYURUN SİZ DEVS!
Dssad
Carrom Pool: Disc Game Športne igre szq
Bu, əslində ən yaxşı oyundur! Bu, demək olar ki, Minecraft-a bənzəyir, ancaq həqiqətən zəhlətökən bir nümunə olan səhvlər var ki, mən ona qoşulduqda sadəcə məni təpikləyirəm və bir qədər geridə qalıram və çox toxunsam, hər şeyi pozur. Ancaq ən azından bu, yaradıcı etmək istədiyiniz ev əşyalarını yarada biləcəyiniz ən yaxşı oyundur və sağ qalma rejimi həqiqətən əyləncəlidir! Buna görə ona 5 ulduz verirəm, həqiqətən çox əyləncəlidir! 🙌🙌🙌
Mini World: CREATA ماجراجویی qhgb
Diqqətinizə və həmişə bu oyunda baş verən bəzi səhvləri düzəltdiyinizə görə, həmçinin oyundakı problemlərlə bağlı hesabatlara sürətli cavab verdiyiniz üçün təşəkkür edirik.
Mini World: CREATA Przygodowe noin
Hər şey yaxşıdır, amma onu idarə etmək çox çətindir
çox uzun müddət yükləyin, yalnız silin və yenidən yükləyin, daxil ola bilərsiniz. wifi olanda həmişə "zəhmət olmasa şəbəkənizi yoxlayın" deyin.
Mən oyunu Minecraft-dan daha çox bəyənirəm, çünki onun qrafikası çox yaxşıdır və multiplayerə daxil deyiləm
Mən bu oyunu əvvəllər oynamışam, amma indi quraşdırmaq çox vaxt aparır və giriş o qədər səhv və bulanıqdır ki, cəmi 3 ulduz verdim
Köhnə kimi oflayn!
super oyundu minecraftdan yaxsidi 2 mod olur ne yaradılması ve survival men buna 5ulduz verirem tovsiye edirem bu oyunu
Bu, oynadığım ən qarışıq oyun ola bilər... və mən maraqlı oyunlar oynamışam. Mənim mis çəkic işləmir. Mən bununla heç nə edə bilmərəm. Mənə nəyisə necə hazırlayacağımı söyləmək üçün heç bir yol yoxdur, əgər onu hazırlamaq üçün artıq əşyalarım yoxdursa - əgər orada böyük bir şey əskik deyiləmsə. Bunu əlavə etmək üçün - evimi tapa bilmirəm, bu, gümüş diş çubuğunun içində iynə axtarmağa bənzəyir, onu yenidən tapmağa çalışıram. Mən oyunu sevirəm, məni səhv başa düşməyin, sadəcə işlərin işləməsini arzulayıram.
Gözəl oyun olumsus Biloyom
Mənə ümumiyyətlə darıxdırıcı gəldi, oyun gecikməyə davam edəcək və heyvanlar təsadüfi bloklarda ilişib orada yaşayacaqlar.
Oyun çox çox çox gözəldir
Bir sualım var, Hesabım niyə yadda saxlamadı, sonuncu dəfə yenidən quraşdıranda yadda saxlandı...
O, internetin olmadığını iddia edir - oflayn rejimdə oynamaqdan razıyam, amma bunu edə bilmirəm, çünki bu, mənə daha öz dünyalarıma qoşulmağa və hətta yenisini yaratmağa imkan vermir. Zəhmət olmasa bu səhvi düzəldin. Keçən həftədən bəri onu oynaya bilmirəm.
əla oyundur amma bir sualım var bizim icazəmiz olmadan başqası/yadlar dünyamıza girə bilərmi? çünki kimsə mənimkimə girdi və SÖZLƏRƏ onu zibilə atdı. yanğınlar yandırmaq və qurduğum hər şeyi məhv etmək. idk əgər bu şəxsi məsələdirsə, yoxsa hey, kiminsə dünyasına girəndə biraz ədəb-ərkan göstər.
Mini World: CREATA Aventura gkl
Oyunu çox bəyənirəm, amma arzu edirəm ki, silahlar və canlılar kimi öz zirehlərimizi yarada bilək
problem lag ola biler amma çox gozel oyundu. tovsiye edirem
GÜZEL.BEN OYNADIM ÇOK İYİ ROBOT KARAKTERİM VAR VE BİR SÜRÜ HARİTAM VARR BUG YAPIP 10 TANE HARİTA KURDUM.BUGU BİLMEK İSTEYEN DC MİNİ PLAY ... DC:MİNİ PLAY 🤗🤗🤗👏🏼❤💕MD PLAY 🤗🤗🤗👏🏼❤💙 VE DE KRALDIR❤👑👑👑👑👑.DC GELİN
irin
Niyə indi internet olmadan daxil ola bilmirəm və niyə xəritələrim heç bir səbəb olmadan silinib
Onun lənəti göydə bir fantaziya məbədi tapmaq üçün heç bir yol yoxdur, mənə sağ qalma oyun kodunu verərdiniz, onun fantaziya məbədini tapmaq mümkündür, xahiş edirəm mənə şayiə kodundan istifadə edəndə sağ qalmaq üçün kod verin, bu necə uğursuz olur? Yumurtlama nöqtəmin altında mina yoxdur, xahiş edirəm kodu cavablandırın.
Nə üçün hər dəfə oyunu oynamaq istəyəndə hesabıma yenidən daxil olmalıyam? Həmçinin xəritəni seçdikdən sonra ekran qaraldı və söndü? Amma mən Genşini yaxşı oynaya bilərəm? Nə..
İndiyə qədərki ən yaxşı oyun, amma xahiş edirəm hesabı düzəltmək üçün istifadəçi adı və şifrə əlavə edin
cox pis
Mən köhnə sənətkarlıq masasının geri qaytarılmasını istəyirəm, indi çox mürəkkəbdir. Nə üçün bizə 6 müxtəlif növ sənətkarlıq masası lazımdır? Əgər köhnə sənətkarlıq masamız olsaydı, mən hələ də bu oyunu oynayardım
Laggy UI, zəif FPS və 4G LTE-də olmasına baxmayaraq onlayn heç nə yükləyə bilmir
Minecraft kimi eynidir. Ancaq gəzmək çox uzun çəkir və uça bilmir. Və heç bir avadanlıq yoxdur
Çox zay çox pis oyundu mən bu oyunun bağlanmasını tələb edir
Gözəl oyundur amma biraz qarmaşıxdı. Minecraftta olmayan çoxu şeylər var. Karakterlərində çox sevimlidir. Tövsiyə edirəm, ancaq mən minecrafttı daha çox sevirəm.
Hər şey yaxşıdır, amma onlar yeni planetlər və daha maraqlı canlılar yarada bilər, əhliləşdirə bilməzsən və onlar mebel və silahların hamısını deyil, bəzilərini aça bilərdilər.