(Android/iOS) Wood Block Puzzle - Block Game cheat code generator primogems
Feb 18, 2022 9:54:44 GMT -6
Post by fobasguiressscor on Feb 18, 2022 9:54:44 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wood Block Puzzle - Block Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wood Block Puzzle - Block Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ Wood Block Puzzle - Block Game 2022 version ▞▞▞
Запази тази блокова игра, като изхвърли 4 други подобни блокови игри. Досега. Намерих блокова игра, която изисква "работа" срещу $$, за да накарате фигурите да се въртят, така че играта да стане по-3-измерна. Винаги ми е харесвало да мисля визуално - по-добра @organic chemistry отколкото p-chem. Някои тестове за професионална способност в гимназията показаха, че трябва да бъда органичен химик или работник за ламарина. Давай, разбери! Сега не играя толкова много на този. Този ще бъде ли следващият изтрит?
Не е толкова добър като пробата. Подобно на Тетрис.След като изиграете x брой игри, ще играете две игри и ще получите две реклами за друга игра. Това е всеки път, без надграждане на реклами, след като достигнете това ниво. И те трудно се затварят или слизат от екрана. Не си заслужава.
Наистина харесвам играта, играх я всяка вечер от доста време. След това изведнъж започна да се изключва и да се затваря автоматично. Изтрих го и се опитах да го инсталирам отново, но ще се зареди след само частично изтегляне и все още има проблеми. Щеше да има 5 звезди за мен, ако не беше това
Предсказуеми избори на AI.
В добавката казах, че гледах за него, че „Само хора с леви мозък могат да решат пъзела“, но това е лъжа, вие всъщност също използвате дясната страна на мозъка си, за да решите пъзела, но освен това това е добра игра
Забавно до известна степен, после скучно.
Бих предпочел да купя приложението, отколкото да трябва да изтрия и инсталирам отново, за да изляза от реклама.
просто безсмислена игра, която ме държи зает и буден, когато ми е скучно.
Обичайте тази игра. Единствената причина, поради която оценявам това, се дължи на това, че играта постоянно се нулира на случаен принцип до нула. Последният път се случи след като изчистих дъската. Затворих приложението за през нощта и следващия ден .... Стартира ме от нула!
Уникална игра умна и забавна!🤩🤣😆😁😋😊😋🎈🧒😘
Много ненужни добавки разваляха играта плюс нейната скучна, не най-добрата игра на пазара.
Хубава игра, не обичам да се появяват известия на телефона ми, когато не играя играта.
Приятно забавление за загуба на време. Даде само 4 звезди, защото когато е бил рекламиран, той показва различни форми на пъзел само блок пъзел, без триъгълник или пъзел с друга форма
Няма проблем. Не е наистина вълнуващо. Няма да ви дам парчетата, от които наистина се нуждаете
Memes Wars Action tgzk
Wood Block Puzzle - Block Game Hjernetrim poq
Време е за деинсталиране. Беше страхотна игра, но сега сте принудени да гледате реклама всеки път, когато спечелите монети за събиране. Гледайте реклама, за да събирате допълнителни монети, да, но НЕ трябва да бъдете принудени да го използвате само за печалба. Не си губете времето момчета. Намерете друг, много там
Не можете да отключите играта, както се предполага, че можете да отключите парчетата, за да можете да ги обърнете, не мога да разбера.
Наслаждавахте се на тази игра, докато рекламните рекламни приложения започнаха да се изтеглят автоматично?! WTH?! Играх известно време, но днес деинсталирам.
Моето момиче има абсолютно същата игра, но нейното има нормален режим и твърд режим. Не разбирам защо нямам твърд режим? Приложението ми е актуално.
Използвам тази игра, за да сваля стреса или да пренасочвам мисленето си. Въпреки това може да предизвика пристрастяване; особено защото се възнаграждавате, докато подобрявате пространственото си мислене.
Wood Block Puzzle - Block Game Quebra-cabeça cxad
Прегледът изискваше по-малко от 5 минути игра. Актуализацията се предлага в рамките на минути, но опитът показва, че често имат повече реклами и са по-малко приятни. Ед няма да се занимава с приложения, които изискват прегледи, преди дори да изпитате приложението.!!!
Имам чувството, че имам безкрайно предизвикателство. Тази игра създава това чувство и мозъкът ми го иска все повече и повече...
Все още търси формите на животните.
Отнема известно време, за да свикнете с него.
Много пристрастяваща игра. Но със сигурност изтощава батерията ви. Но ако за известно време не очаквате никакви обаждания или имате втора линия, просто поставете телефона си в самолетен режим и изключете автоматичното синхронизиране. Освен това батерията ви не само издържа по-дълго, но и няма повече реклами по време на игра. Редактиране: След последната актуализация няма повече безплатни завъртания след изчистване на три или повече реда блокове. Бонус рунд, спечелете шест, но получете само един. Моля, поправете. Моите 642 000 плюс резултат ще бъдат загубени. И моите 220 няколко безплатни завъртания
Обичам, че е релаксиращо, но поддържа ума ми остър.
Така че по същество това е тетрис, освен че са го монетизирали, като ви карат да плащате или да гледате реклами за възможността да завъртате блокове
Страхотна е
Wood Block Puzzle - Block Game Teka-teki kvsp
Много забавно
Буена
Просто няма достатъчно време, за да направите каквото и да е, дори не можете да се въртите без да гледате видео или да плащате..... bullPoopaki
Много ми харесва тази игра. Наистина ми помага да се отпусна. Причината да получа само 4* е, че съм събрал над 1000 ключа, но нямам идея защо или за какво да ги използвам.
Харесва ми!!! Сложно е, но е интересно!
Това е много хубава игра, не съм имал никакви проблеми. Приятно преживяване 👍
Няма проблем. Самата игра е достатъчно прилична и доста забавна, но за съжаление честотата на шумни дълги реклами я съсипва. Оценявам, че рекламите плащат заплатите, но са твърде чести. Така че играта вече е изтрита и аз играя подобна игра „Woody 99“, която има по-малко реклами.
Абсолютно обичам тази игра. (За нетърпеливите идиоти) Да, има реклами, но това не е достатъчно, за да накара някои да спрат да играят играта. (За глупавите) не е нужно да играете, за да платите. Ако мислите, че сте просто глупави и не можете да играете играта, продължете напред. Има твърд режим, след като достигнете определен резултат. (За тези, които оставят лоши отзиви) Разправете се с Исус и престанете да се оплаквате. (За разработчиците) Благодаря ви за прекрасната, предизвикателна игра. Играя го, за да се отпусна. Добра работа! 😉
Отлична игра. Но непрестанните push известия ме накараха да го изтрия. (Нямам приятели, свързани с играта, но някак си „приятели“ постоянно ме предизвикваха в игра.)
Рекламите на Peugeot блокират играта. Много досадно... Трябва да намерите решение, за да можем все още да виждаме рекламата, но можем да я изключим като другите или да играем играта, докато рекламата е включена.
Твърде много прекъсвания на играта с реклами
Няма проблем. Не точно както показа рекламата, която даде форма, която трябва да бъде запълнена с даден набор от блокове, но е ОК за нещо малко по-различно за промяна. Наистина това е просто леко модифициран Tetris.
Не виждам напред, за да направя по-добър резултат.
Отлична игра с не много реклами!
Забавно за игра, но може да се актуализира с някои нови форми сега!
Подобно на други блокови пъзели. Донякъде разочарован, че не е както е показано в рекламата. Рекламата показва частично завършена блокова рамка с селекция от блокове, които трябва да поберете в празнината. Използването на всички тях завършва квадрата. Действителната игра е просто добавяне на блоковете, докато не достигнете резултат или не можете да се движите повече. Ще го пробвам още малко, за да видя дали ще се подобри.
Ако блокът ви стане сив, докато го въртите, играта приключва. Независимо че има място за това.