Post by fobasguiressscor on Feb 18, 2022 10:03:55 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب های glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Battle 2021: Stick Fight War 2022 version ▞▞▞
وای این یک بازسازی از stick man legacy 1 است
بازی خیلی بده لطفا نصب نکنید
من دوازده سالمه از شش سالگی رو بازی میکردم قدیمی بهتر بود آپدیتش چرت قدیمی آپدیت میشه چیزای جدید میاره ولی به قول شما ای کاش وصل میشد بچه ها😢😢😢 این سه ستاره هارو میدم که سازنده زحمت کشیده🙏
اینقدر بازی مزخرف.... تبلیغات زیاد..😰
یکی از چیزهایی که باید در مورد این بازی تغییر دهید، می توانید آن را در جایی بسازید که جواهرات فقط برای پوسته ها و توانایی های جدید هستند
این یک ریپوف فوق العاده واضح از نسخه اصلی بود و حتی ریپاف خوبی هم نیست، در ابتدا همه چیز را ضعیف می کند و گرافیک نسبت به نسخه قدیمی ضعیف است و این جدید است و به من اضافه کرد که من سطح و شما را شکست دادم حتی نمی توانم آنها را مانند نسخه og ارتقا دهم، این مورد ارتقاء سکه بسیار خسته کننده است که بسیاری از بازی ها از آن استفاده می کنند دلیل اینکه من به آن 2 ستاره دادم این است که ریپف بازی مورد علاقه من است.
این یک بازی سرگرمکننده و یک انفجار واقعی از گذشته برای هر مسافر مکرر از مناطق جدید یا استیکپیج در اوایل دهه 2000 است.
مشکلی که می توانید انجام دهید بسیار خوب است grafix است که یک بازی عالی است
گوزززززززززز
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategie waxk
باید بتوانید به سرور متصل شوید. بعلاوه. بازی شیرین
این یک کپی مطلق از stick war legacy است، آن هم احمقانه است که میراث واقعی چوب جنگی را رایگان و بسیار بهتر از این است به هر حال و دست از پاره کردن بازی ها بردارید، ایده های اصلی را ایجاد می کند و سعی نکنید از بازی های دیگر درآمد کسب کنید، احمقانه است.
بسیار خوب است اما ویدیوهای تبلیغاتی در دسترس نیستند
بازی بدیه
وقتی پولت تموم میشه دیگه نمیتونی بازی کنی
نسخه یکش خیلی بهتر بود چون میتونستیم جا یک بازیکن باشیم. تورنمنت هم داشت این چه مسخره بازیه. این ستاره هم بخاطر نسخه یکش بود
ارکک خیلی بازیه داشاق داری هست از شما متشکرم
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategy hea
بازی عالیه ولی کپی رایته جناب سازنده اگه این بازی کامپیتر بود جریمه میشدی
بازی شما خوب است
خیلی جرررررررته
HAHAHA این بازی بسیار آسان است! هیچ هیجانی در خود بازی وجود ندارد، مانند من متقلب هستم اما من نیستم
98درصد میشه بعدش 100 درصد نمیشه که نصب بشه ولی میدونم که خیلی بازی خوبی هست اما بخاطر درصد دو ستاره کم دادم
بازی خوبیه خیلی خوب اما نیروهای دشمن مثلا جادوگر قولا از تو زودتر زیاد میشه
نسخه ای که اول بهتر بود از این طبیعی تر بود
این یک بازی عالی برای یک کپی از یک بازی بسیار بهتر است همچنین من آن را حذف نصب کردم زیرا یک کپی از stick war است: میراث بسیار بد است اما اگر بازی خودش باشد نه یک کپی خوب است. همچنین سکه های مورد نیاز برای بازی سطوح را حذف کنید که من از چنین بازی هایی متنفرم
خوشم نیومد اون یکی دیگش خیلی بهتر از اینه.
بازی علی هستش هرکی نصب نه کرن زرر میکن زود باشین از سازندش تشکور میکنم
خوبه ولی از مرحله 25 به بعد اصلا نمیتونی ببری
از قبل یکم بدتر شده اما گسترش پیدا کرده است
این بازی خوب است، اما چرا باید طلا را در نبرد بعدی قرار دهید، من نه طلایی دارم و نه اینترنت دارم، باید آن را خریداری کنید.
بازی خوبه
دو تا میدم چون لذت بخشه اما آزاردهنده کپی بودنش خرابش میکنه و باید پول جواهر بدی؟ و با همه تبلیغات هر 5 ثانیه این واقعا بازی را خراب می کند
این یک بازی alrite است تا زمانی که آن را هر روز بازی کنید و سپس خسته کننده می شود
بسیار عالی من از این بازی خیلی راضی نصب کنید پشیمون نمی شید . ممنون
فکر می کنم آخرین باری که بازی کردم این یک بازی کاملا متفاوت بود. خیلی تغییر کرده و راستش نمیدانم چرا. قبل از این خیلی بهتر بود... برای بازگشت به آن دلم برای کمپین قبلی تنگ شده است. احساس میکنم اگر آنها هنوز هم داشتند، آن را بازی میکردم، اما دیگر بازگشت به آن بازی برایم لذتبخش نیست
عالی است اما با قرار دادن 5 الماس در برد چند نفره نیز قرار می گیرد
Bo's واقعا سخت است!!!!!!
همان Legacy اما با 25 برابر تبلیغات.
Người Que Đại Chiến: Nguoi que dai chien Chiến thuật ugr
عالی است و به جز من در سطح 5 گیر کرده ام، زیرا بازی اجازه نمی دهد این مشکل را ادامه دهم و پنج ستاره می دهم 🌟
من واقعاً این بازی را دوست دارم، حتی با وجود اینکه یک کپی از میراث جنگ چوب است. خوب من 5 ستاره می گذارم
Icing On The Dress Rollimängud uor